Revenue-datter Sveriges mestvinnende 2019

Nancy America er en av Revenue sine beste døtre. Hun vant på 13,9/2160m voltestart fra 20m tillegg allerede i sin andre karrierestart. Det ble fem strake seire fra debuten. I kval til det svenske hoppederby ble hun sjenert fra seier og ble annen på flotte 12,9a/2140m, og fikk ¨årlig spor i finalen. Trosse dette ble hun femte i en finale der kun en halv lengde skilte hestene 1-5. Det ble over 360 000 kroner innkjørt i debutsesongen. Hun fortsatte framgangene, vant bl.a. finale av Diamantstoet og ble annen i Sto- SM. For to år siden flyttet hun fra Flemming Jensen til Frankrike og har hatt stor suksess der. Første året tjente hun nesten en million kroner, og i 2019 var hadde Revenue-datteren over 1,5 millioner innkjørt, noe som gjør at hun var Sveriges mestvinnende eldre hoppe! Hun vant på meget sterke 10,9a over mellomdistanse, og ble tredje på 12,6 over 2700 meter voltestart. I Frankrike har hun vunnet bl.a. Prix Charley Mills, Prix de Medoc, Prix de la Soiree, Prix d’Aubisson, Prix de Murat, Prix de Chateau-Gaillard, alle med over 250 000 kroner i førstepremie.

I går ble hun forøvrig fjerde i Prix de Munich i hardt lag nok en gang, på sterke 11,0a/2100m etter sin vanlige rå avslutninger. Til sammenlikning vant Davidson Du Pont foran Face Time Bourbon på 11,1 på samme distanse i Prix de France i dag.

Nancy America har travet 10,9am som best og tjent nesten 4 millioner kroner.  Hun har vunnet 20 løp og tatt 8 andreplasser på 58 karrierestarter.