Kontakt oss

Adresse:

Holtan Gård, Holtanveien 151, 3160 Stokke

Tlf (Per-Ole) : 901 11 911
Tlf (Elin):  948 70 993

perole@holtangaard.com
eling@hotmail.no

Beliggenhet:

Holtan Gård ligger i Stokke i Sandefjord kommune i Vestfold. Avstanden til Stokke sentrum og alle viktige servicefunksjoner er 1,5 kilometer og det er ca. 15 kilometer til nærmeste flyplass (Torp). Sentrumsbebyggelsen i Stokke ligger syd for gården. Fra avkjøringen til Stokke på E-18 er det ca. 5 km til Holtan Gård. Det er 9 km til Jarlsberg Travbane.

Veibeskrivelse:

Fra Oslo:
Følg E-18 forbi avkjøringen til Tønsberg. Kjør av på første avkjøring til Stokke. I Stokke sentrum tar du siste vei til venstre før jernbaneovergangen. Følg denne veien (som går langs jernbanelinja) i ca. 1 km. Ta opp bakken til venstre like etter passering av et rødt stabbur på venstre hånd. På toppen av bakken tar du første vei til venstre (ved grønt hus på høyre side).

Fra Kristiansand:
Følg E-18 forbi første avkjøring til Stokke, og ta av ved den andre avkjøringen. I Stokke sentrum tar du siste vei til venstre før jernbaneovergangen. Følg denne veien (som går langs jernbanelinja) i ca. 1 km. Ta opp bakken til venstre like etter passering av et rødt stabbur på venstre hånd. På toppen av bakken tar du første vei til venstre (ved grønt hus på høyre side).